4 Your Feet is er niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen, en ja … ook echte mannen. Net als baarden verzorging nodig hebben om mooi te zijn hebben voeten dat ook. En het voordeel van 4 Your Feet is dat de behandeling op jou wordt afgestemd.

Dus behalve verse muntthee serveren we ook een straffe espresso, koud biertje of single malt. Hebben we behalve de verkoelende Ibiza-klanken ook sportzenders met formule 1 en voetbal. En wordt je niet suf van alle vrouwenpraat om je heen, want je hebt de salon voor jou alleen (kom je ook geen bekenden tegen !)

Maar het belangrijkste is natuurlijk de behandeling. Iedere man heeft zijn eigen reden om voor het eerst een pedicure te bezoeken. De één wil nu eindelijk wel eens weten wat dat geweldige gevoel is waar zijn vrouw het over heeft. De ander omdat hij er achter is gekomen dan ruwe hielen geen pluspunt zijn, niet op het strand en niet in bed. En tot slot zijn er mannen die er gewoon goed uit willen zien. Bovendien … je teennagels moeten sowieso worden geknpit, waarom er dan niet gelijk een uitje van maken.

man in pak pedicure

Je zul verstelt zijn hoe geweldig je het zult vinden. Je komt binnen zit in een heerlijke stoel en terwijl je wat leest, internet of tv kijkt worden je voeten verzorgd. Nagels worden geknipt en verzorgdt alsmede je nagelriemen (al die dingen die je overslaat als je het zelf doet; dubbelgevouwen op de rand van je bed). Vervolgens worden alle ruwe plekken op je voeten verwijderd met een frees, vanaf je hiel tot aan je kleine teen. (Hier onderscheiden de mannen zich van de jongetjes. Niet omdat het pijn doet, maar wel omdat het kietelt)
Tot slot volgt er dan nog een hele boel voetcreme, voetmassage en warme doeken. Klinkt misschien wat overdreven maar geloof mij het voelt geweldig.

En dan is het al weer over. Waarschijnlijk te snel. Voor een volgende keer kun je de bovenstaande basis behandeling dan aanvullen met bijvoorbeeld een scrub, een behandeling in de spa-stoel of blanke nagellak. Alhoewel dat laatste …..

Dus kom eens langs. Met verzorgde voeten is het leven beter. Ik kan niet garanderen dat je er harder door loopt, eerder promotie door maakt of populairder er door wordt bij je partner. Maar pijnloze voeten sporten wel makkelijker, je kunt er langer op staan en lopen en ook je partner zal het weten te waarderen.

mannenvoeten in regen