syl portret

Mijn naam is Sylvia Dousi en ik ben sinds 2006 werkzaam als gediplomeerd pedicure. Toen ik begon als pedicure verbaasde het mij dat er zo een duidelijke scheiding was (en is) tussen de cosmetische en de medische pedicures. Alsof probleemvoeten niet mooi mogen zijn en mooie voeten nooit een probleem hebben.
Ik heb er dus bewust voor gekozen om een salon te beginnen waarin beide apecten van een even groot belang zijn. Tenslotte hoeft niemand te weten waarom u naar de salon komt …

Er goed en verzorgd uitzien is voor mij altijd belangrijk geweest. Van jongs af aan ben ik bezig met zaken als fashion, make-up en lifestyle. Door mijn interesse in uiterlijke verzorging begrijp ik dat je hakken draagt, zomers op slippers loopt en in de winter op bontgevoerde laarzen. “Goeie schoenen” zijn geen goede schoenen, maar zien er kek uit, lopen heerlijk of zijn simpelweg noodzakelijk voor werk of sport. Gelukkig hoeven “goeie schoenen” geen probleem te zijn door goede voetverzorging, gebruik van goede verzorgingproducten en het volgen van een paar simpele tips.

Voor dat ik begon als pedicure ben ik 18 jaar werkzaam geweest in de zorg. Ook daar was ik al bezig met het welbevinden van mijn clienten maar de tijd voor echt contact ontbrak. Als pedicure komen zowel de medische kennis als de berg ervaringen met de meest uiteenlopende clienten goed van pas bij het stellen van diagnoses en het communiceren met andere professionals in de zorgketen (zoals podologen, diabetische verpleegkundigen en (huis)artsen)

Dus tot snel in mijn salon !