Cosmetische behandelingen

Alhoewel bij 4 Your Feet iedere behandeling er op gericht is u en uw voeten te laten genieten geldt dit bij uitstek voor onze Cosmetische behandeling. Alhoewel alle behandelingen prima te combineren zijn met de basis pedicure behandeling kunnen ze ook los worden geboekt.

Dus droom lekker weg tijdens een Cosmetische voetverzorging en laat u voeten heerlijk verwennen!

Spa-stoel

Voor het ultieme verwennen is er maar één keuze: de spa-stoel. Deze comfortabele stoel is uitgerust met een whirlpool voor uw voeten en masseert tegelijkertijd uw rug. En echte verwenbehandeling voor voet, onderbeen, lichaam en geest; een ultieme vorm van ontstressen.
De behandeling bestaat uit:
– het reinigen en desinfecteren van voet en onderbeen,
– nagels knippen en verzorgen,
– waarna u heerlijk gaat genieten van de whirlpool voetenwatermassage terwijl de stoel uw rug masseert
– de behandeling afgesloten met warme compressen en het incremen van de voet met een extra verzorgende emulsie..

Wij bieden deze aan in diverse arrangementen:

De Spa behandeling

(ca 20 minuten, € 20,–)
Zoals hierboven weergegeven
De Uitgebreide Spa behandeling (ca 60 minuten, € 49,50 )
Dit is een combinatie van de hierboven beschreven Spa behandeling met een standaard pedicure behandeling
De Ultieme Spa-behandeling (ca 90 minuten, € 69,50)
Dit is de luxere variant van de Uitgebreide Spabehandeling. Aanvulend worden uw voeten en onderbenen gescrubd waardoor de dode huidcellen worden verwijdert. Hierna ontvangt u een ontspannend voetenmasker welke wordt ingepakt en 10 minuten moet inwerken waardoor u nog verder kan ontspannen. Na het verwijderen van de pakking wordt de behandeling afgesloten met warme compressen en het incremen van de voet met een extra verzorgende emulsie.
De Hemelse Spa behandeling (ca 120 minuten, € 95,– )
Voor wie het beste wilt …. Alle behandelingen zoals weergegeven in de Ultieme spa behandeling maar nu nog verder aangevuld met een uitgebreide massage van de voeten en de onderbenen. Tevens worden uw teennagels gelakt in een door u te kiezen kleur.

Nagels lakken

Mooie gelakte nagels zijn een must voor verzorgde voeten. Een neutrale french pedicure of een uitgesproken opvallende kleur, uw voeten moeten er net zo goed uit zien als ze voelen.
Voor het mooiste en beste resultaat adviseren wij gelllak. Het grote voordeel van gellak is dat de kleuren dieper en voller zijn maar vooral dat u er tot de volgende behandeling geen omkijken meer naar hebt. (ca zes weken). En mocht u tussendoor een heel andere keur wensen kunt u dit met “gewone” nagellak er overheen aanbrengen. Na het verwijderen van de nagellak komt gellak dan weer te voorschijn. Dat is nog eens gemak.
• Nagels lakken met gellak € 25,00 (i.c.m. behandeling € 20,00)
• French pedicure (gellak) € 30,00 (i.c.m. behandeling € 25,00)
• Verwijderen gellak € 10,00 (i.c.m. aanbrengen nieuwe gellak: gratis)
Natuurlijk lakken wij ook nagels met “gewone” nagellak. DIt kan zijn vanwege een uitdrukkelijke wens van de klant zelf, of als gevolg van specifieke voetbehandelingen.
• Nagels lakken met nagellak (alleen i.c.m. pedicurebehandeling) € 8,50
• Verwijderen nagellak € 4,50
Voor de salon ben ik continu op zoek naar de beste merken die niet in iedere winkel op de plank staan. Momenteel heb ik voor de salon de gellak van depend geselecteerd en de nagellak van LCN

Gelnagel

Sommige nagels zijn van zich zelf net iets minder mooi. Dat kan het gevolg zijn van een schimmelnagel (mycosenagel) of van het hard stoten van je teen (traumanagel). Voor dat soort gevallen kan met behulp van geltechniek de betreffende nagel(s) gecamoufleerd worden. Dus zelfs terwijl we nog bezig zijn met het herstellen van de nagel kunt u al weer trost op slippers over straat.

Scrub

(€ 7,50)
Een scrub is een heerlijke manier om uw voeten weer fitaal te laten aan voelen. Dat komt doordat het:
• Oude huidcellen en onzuiverheden verwijderd die de opperhuid verstikken
• de opperhuid weer glad wordt wat verfijnt aanvolet,
• de celvernieuwing stimuleert
• de geschoonde opperhuid neemt makkelijker zuurstof op
• een anti-sceptische werking heeft
• bacterien doodt en cel- en weefselgroei stimuleert
Bovendien bevat de scrub die wordt gebruikt een hoge concentratie aan mineralen en sporenelementen wat een desinfecterende en helende werking heeft. Door het gebruik hiervan in de scrub neemt de huid deze stoffen op.
Een scrub is heerlijk voor iedere voet, en de energie die het geeft is direct merkbaar. Bovendien zijn de oude cellen die worden verwijderd de bron van voetengeurtjes, een scrub helpt deze te voorkomen.
Toch zijn er enkele gevallen waarin een scrub extra aan te bevelen is zoals psoriasis, reuma, eczeem, spierpijn, mycose, strea en acné.

Voetmasker

Wordt uitgevoerd met een diep hydraterende crememasker, welke wordt afgesloten met een folie. waardoor er een warmte onstaat en de porien van de huid zich gaan openen. Het masker dringt diep door de huid en verzacht en hydrateert de huid. Na tien minuten wordt de folie verwijdert en de behandeling afgesloten met een lichte massage.

Paraffinebehandeling

( € 18,00)
Een paraffinepakking is een zeer verzorgende en verzachtende pakking voor uw voeten. Het heeft meerdere positieve effecten:
• het maakt de huid elastischer,
• het stimuleert de doorbloeding,
• vebetert droge voeten, versterkt onderhuids bindweefsel,
• verzacht de nagelriemen,
• verzacht pijnlijke spieren,
• en verminderd ontstekingen in gewrichten.
Uw voeten krijgen eerst een masker. Op dit masker wordt warme paraffine gesprayd. Uw huid gaat zweten, de poriën gaan open, het masker kan door de paraffinepakking niet naar buiten en dus extra goed inwerken in de huid. Heerlijke zachte voeten zijn het resultaat!
Een pakking met warme paraffinespray zorgt voor een diepe hydratatie in de huid. Een paraffinebehandeling is een aanrader voor mensen die last hebben van droge voeten, kloven, eelt, wintertenen en koude voeten. Vanzelfsprekend is een paraffinebehandeling ook aan te bevelen als u uw voeten of handen lekker wilt verwennen.