De salon

Welkom bij Pedicuresalon 4 Your Feet, hét adres in Badhoevedorp, Amsterdam, Amstelveen en de Haarlemmermeer voor ultieme voetverzorging. Voor ons zijn voeten een belangrijke drager van hoe je in het leven staat. Voeten zijn meer dan de basis waarop je staat, het is een onderdeel van hoe je bent, van wie je bent. Verzorgde probleemloze voeten maken dat je beter presteert en dat je je zekerder voelt in je uitstraling.

Daarom begint het voor ons met het oplossen en voorkomen van voetproblemen, maar gaat het uiteindelijk om zoveel meer. Cosmetische behandelingen hebben bij 4 Your Feet dan ook een prominente plaats in het aanbod van behandelingen. De laatste trends en behandelingen zijn altijd in onze salon en op onze website te vinden. Maar niet alleen is er aandacht voor het welbevinden van uw voeten, zoals blijkt uit de verwenpaketten. Ook uw eigen welbevinden staat bij 4 Your Feet centraal bijvoorbeeld door warme doeken om de voeten te ontspannen, het feit dat u tijdens de behandeling de salon alleen voor u heeft en echte italiaanse cappuccino (of iets anders als u dat liever heeft).

Maar zoals gezegd begint het met het oplossen en voorkomen van voetproblemen. 4 Your Feet is een gecertificeerde medische pedicuresalon wat betekent dat u er zeker van kan zijn dat alle mogelijke voetproblemen door ons kunnen worden verholpen. De officiele certificering heeft als bijkomend voordeel dat sommige behandelingen door de verzekering worden vergoed. Kijk hiervoor verder op de site.

Dus voor mooie voeten, betere sportprestaties, langer op uw voeten kunnen staan, nagels die altijd stralen of gewoon een verwennerij voor uw voeten; kom eens langs.